De kunst van het schoenen vergelijken

De kunst van het schoenen vergelijken

Schoenen kopen is altijd een leuke bezigheid. Soms is het echter wel even lastig om te kiezen tussen zoveel paar schoenen. Welke is nou het leukst? Soms vergeet je zelfs wat nou precies de verschillen waren tussen het ene paar schoenen en het andere paar schoenen. Het is belangrijk om een goede keuze te maken. Je wilt natuurlijk geen spijt hebben van je nieuwe aankoop. Het kan dan een uitkomst zijn om een aantal paar schoenen te vergelijken.

 

Favoriete schoenen vergelijken

Zie je door de bomen het bos niet meer? Dat geeft niet – daar hebben wij ook weleens last van. We hebben daarom een handige toevoeging gedaan aan onze website: schoenen toevoegen aan favorieten. Dit betekent dat alle schoenen die je leuk vindt op een rijtje komen te staan op je eigen favorietenpagina. Hier kun je alle schoenen die je als favoriet hebt aangemerkt nog eens goed bekijken.

 

De favorietenpagina is een uitkomst bij het schoenen vergelijken. Alle schoenen die je als favoriet hebt opgeslagen staan hier handig onder elkaar. Hierbij zie je een foto, de naam en een korte beschrijving van de schoenen, de prijs, en het merk. Zo zie je in een oogopslag de meest belangrijke features van de schoenen die je wilde vergelijken. Als je alles zo onder elkaar ziet is het vaak makkelijker om een beslissing te nemen. Als je even bent vergeten waarom je een paar schoenen wilde vergelijken, kun je erop klikken, zodat je naar de uitgebreide beschrijving teruggeleid wordt.

 

Waarom vinden wij het zo handig?

We hebben natuurlijk niet voor niets deze functie voor je toegevoegd. Uit eigen ervaring weten we hoe irritant het is om tien tabbladen open te hebben staan met allemaal schoenen die je leuk leken. Nog vervelender is het als je een tabblad met een tof paar schoenen per ongeluk hebt weggeklikt, of als je dacht dat je ze wel terug kon vinden. Meestal moet je er dan genoegen mee nemen dat je ze nooit weer terugvindt, of dat je een kwartier aan het scrollen bent door de hele collectie om ze weer terug te vinden. Door alles te verzamelen op dezelfde pagina creëer je rust tijdens het online schoenen shoppen, zodat je je gewoon kunt richten op het belangrijkste: welke schoenen je wilt hebben.