Koude voeten zijn uit, winterschoenen zijn in!

Koude voeten zijn uit, winterschoenen zijn in

De winter: je houdt ervan of je haat het. In welk kamp je ook zit, we zijn het er allemaal wel over eens dat je in ieder geval leuke schoenen kunt shoppen voor de winter. Als de donkere dagen eraan zitten te komen, is het geen straf om thuis lekker warm op schoenenjacht te gaan. Ook winterschoenen heb je in allerlei soorten en maten. Winterschoenen voor vrouwen zijn toch net iets anders dan die voor mannen of kinderen. We zetten voor jou allerlei soorten winterschoenen op een rijtje, zodat je lekker in de sfeer kunt komen.  

 

Warme voeten in winterschoenen

Er is niets zo vervelend als koude voeten. Als je de goede winterschoenen kunt scoren, weet je zeker dat je daar in ieder geval geen last meer van hebt. Maar voor welke winterschoenen kies je? Als je op skivakantie bent is het in ieder geval aan te raden om voor dikke snowboots te gaan. Deze schoenen zijn heel lekker warm en vaak zit er een profiel onder waardoor je niet zo snel uitglijdt. Ook snowboots kunnen er tegenwoordig hip uitzien. Daarnaast kunnen regenlaarzen ook wel van pas komen, helemaal als er regen of natte sneeuw valt, of als de sneeuw aan het smelten is. Natte sokken zijn echt een no-go in de koude wintermaanden.

 

Waar je altijd blij van wordt in de winter zijn booties. Deze schoenen zijn lekker warm, gemaakt voor kouder weer en zien er ook nog eens superstijlvol uit. Dan weet je in ieder geval dat je ook tijdens de koude winter er fashionable bijloopt. Ook laarzen zijn altijd goed in de winter, vooral hoge laarzen. Die houden namelijk niet alleen je voeten warm, maar ook je onderbeen. Dat is een echte win-winsituatie!

 

Winterschoenen voor mannen en kinderen

Het bovenstaande advies voor winterschoenen geldt natuurlijk ook voor de heren en kinderen met koude voeten. Lekkere boots zijn altijd welkom in de koude wintermaanden, vooral als ze goed gevoerd zijn. Je kunt ook wel met sneakers wegkomen, maar dan moet het niet al te koud zijn. Lekkere outdoorschoenen zijn overigens ook ideaal voor mannen, vrouwen en kinderen. Deze schoenen zijn ook gemaakt voor extreme weersomstandigheden, dus die kunnen onze winters wel aan!